29 okt 2015

Bedrijfsvloeren, industrievloeren en gietvloeren zijn drie bekende vloeren, maar wat zijn de prijzen van gietvloeren nu eigenlijk? Deze vragen: wat kost een gietvloer of wat is de gietvloer prijs? horen wij heel regelmatig, maar de uitkomst is vaak moeilijk te vinden.

 

Prijscalculator (1)

 

Gietvloer prijs berekenen

Dit behoort vanaf nu tot het verleden. Wij hebben besloten om het de consument gemakkelijker te maken. Om de diensten naar de consument toe te vergroten hebben wij een prijsindicatie-tool ontwikkeld waarmee u de prijs gietvloer kunt berekenen. De feedback van onze klanten zijn meer dan positief en optimistisch!

 

Prijs gietvloer proces

Hoe het proces van het leggen van een gietvloer ontwikkeld kan van een heleboel factoren afhankelijk zijn. Op wat voor een onderlaag moet de vloer komen; aan welke wensen moet de vloer voldoen; hoe groot is het oppervlak…’. Vanuit al deze oogpunten komt een uiteindelijk tarief tot stand, wat uiteindelijk meestal doorslaggevend blijkt te zijn voor de consument.

Veel bedrijven vinden het lastig om hun prijs van een gietvloer zomaar op de pagina te zetten. Wij wensen echter betrouwbaar en transparant zijn tegen de bezoekers, ze krijgen immers ook een betrouwbare prijs.

Kornuyt BV heeft een tool gemaakt om gemakkelijk, snel, online en volledig vrijblijvend een prijs voor een vloer met opties naar wens op te vragen. Bijkomende opties op de vloer zoals antislip (ESD) of decoratieve afbouw kunnen elk geselecteerd worden en worden rechtstreeks meegerekend in de indicatieprijs.

 

Coating prijs per m2

Binnen deze toepassing zijn: Anti-graffiti Coating, spuitcoating, nanocoating, epoxy Coating, wandcoating, coating zwembad, vloercoating, polyurethaan (PU) coating en impregnerende coating opgenomen. Zodat u de vloercoating prijs per m2 krijgt.

Het grote voordeel van deze applicatie is dat, indien u een gietvloer prijs gegeven krijgt die u niet bevalt, u het eenvoudig wederom kunt uitproberen met andere specificeringen. En andermaal: dit alles is compleet gratis en vrijblijvend!

 

Indicatie prijs gietvloer

Als u een gietvloer prijs krijgt die aantrekkelijk is voor u, kunt u meteen, zonder andermaal de data in te vullen, een prijsopgave bij ons vragen. Als u de offerte aanvraagt worden de voorafgaand ingevulde gegevens vanzelfsprekend meegestuurd.

Ingeval wij extra gegevens foto’s van de situatie, nodig hebben om tot een beslissende gietvloer prijs te komen nemen wij, vooraleer de offerte op te sturen, contact met u op via de telefoon of e-mail.

Wij moeten u er op wijzen dat de bepaalde prijs-range een richtlijn is én blijft, er kan aan de bepaalde richtprijs geen aanspraak ontleend worden en wanneer u de prijsopgave aanvraagt volgend op de gegeven indicatieprijs kan de werkelijke prijs afwijken tot een zekere hoogte.

De indicatieprijs kan verschillen van de werkelijke prijs door omstandigheden als reistijd, en staat van onderhoud. Samengevat kunnen wij u mededelen dat het bedrag over het algemeen niet meer verschilt dan 5%.

Je reactie