Wie zijn wij

De Kornuyt WebShop is onderdeel van C. Kornuyt B.V. C. Kornuyt B.V. is een onderneming met meer dan 35 jaar ervaring in het verwerken van bouw chemische producten. Via onze WebShop bieden wij bouw chemische producten aan van top producenten. De WebShop zien wij dan ook als een mooie aanvulling zodat, indien gewenst, de door u gekochte producten op deskundige wijze voor u kunnen worden aangebracht.

Cor Kornuyt

Wat leveren wij?

U kunt bij ons terecht voor de producten uit het Master Builders Solutions programma van BASF. Dit is een volledig programma geavanceerde chemische producten speciaal ontwikkeld voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de renovatie van constructies. Een uiterst interessant programma voor de professional op zoek naar een top product.

Een selectie hieruit wordt in onze WebShop uitgebreid aan u voorgesteld in de rubriek uitgelicht. Het gaat hierbij om producten waarvan wij denken dat deze op een of andere manier onderscheidend zijn. Producten die net wat innovatiever, makkelijker toe te passen of gewoonweg goedkoper zijn.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de overige producten uit het Master Builders Solutions programma. Indien producten niet in onze WebShop worden aangeboden kunt u via het contactformulier contact hierover met ons opnemen.

BASF-Logo

Uitgelicht

In de rubriek ‘uitgelicht’ stellen wij bekende en minder bekende producten aan u voor waarvan wij denken dat deze onderscheidend zijn in de markt. Producten die net wat beter, efficiënter, sneller te verwerken of gewoonweg goedkoper zijn. Een gemêleerd gezelschap van producten waar de fabrikant terecht trots op is, producten ook waar wij als leverancier achter staan.

Bent u op zoek naar BASF producten uit het Master Builders Solutions programma die hier niet tussen staan? Vraag hiervoor een offerte aan via ons contactformulier. Wij leveren namelijk het volledige Master Builders Solutions assortiment aan de professionele verwerker.