Oprichting

In 1978 richtte Cor Kornuyt de BV; C. Kornuyt BV, op. Vanaf de start was het een voegersbedrijf. De vraag van de opdrachtgevers ontwikkelde zich op een dermate wijze dat Cor Kornuyt na verloop van tijd besloot om ook gevelreiniging en betonrot herstel aan het dienstenpakket toe te voegen.

Naarmate de contacten met de leveranciers intensiever werden, werd de markt uitgebreid met de verwerking van alle bouwchemische afbouwproducten. Tegenwoordig is C. Kornuyt BV een innoverend bedrijf dat, bijvoorbeeld met de prijsindicatie-tool en duurzame vloeren, grenzen in de klassieke vastgoedwereld doorbreekt.

Missie

‘Kornuyt streeft ernaar om persoonlijke aandacht, service en hoogwaardig maatwerk te bieden in combinatie met meer dan 35 jaar ervaring, gemotiveerde vakmensen en kennis in afbouw- en vastgoedonderhoud.

Visie

Slimmer en effectiever te werk gaan en het verzorgen van kwalitatief maatwerk. Door het navolgen van de ontwikkelingen en kansen in de markt, wil C. Kornuyt BV altijd kunnen voldoen aan de vraag van de klant.

vloerverwarminginfrezen

Cor Kornuyt

Cor is de grondlegger van C. Kornuyt BV en na ruim 35 jaar nog steeds enthousiast en actief binnen het bedrijf om zijn kennis en ervaring te delen met medewerkers en klanten.

vloerverwarminginfrezen

Ans Kornuyt

Ans Kornuyt is de administratieve duizendpoot binnen Kornuyt.

vloerverwarminginfrezen

Serge Kornuyt

Serge Kornuyt is algemeen technisch manager binnen C. Kornuyt BV en eveneens verantwoordelijk voor de innovatie en ict binnen het bedrijf.

Milieu, Certificeringen en Standaarden

De veiligheid van medewerkers en derden staat bij Kornuyt centraal. Onze medewerkers zijn dan ook in het bezit zijn van een VCA-B of VCA-VOL certificaat.

VCA, oftewel VGM Checklist Aannemers, is een veiligheidschecklist die een bedrijf kan implementeren in zijn organisatie. Middels procedures en bijbehorende documenten worden de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) gewaarborgd.

Wij maken gebruik van ergonomisch ontworpen machines en gereedschappen welke CE gekeurd zijn en voldoen aan de Arbouw normering.

Kornuyt zorgt voor een gezonde werkomgeving voor het personeel en maakt uitsluitend gebruik van producten van hoge kwaliteit. Wij hechten er waarde aan om volgens MVO standaarden te werken.