Referenties

C. Kornuyt BV heeft inmiddels meer dan 35 jaar ervaring. Hieronder een greep uit onze referenties.

Lijngoot Bij Hessing

Hessing Supervers houd haar bedrijfsvloeren superschoon met de draingoten van Kornuyt! Hessing is een groenten specialist welke alle onderdelen in het gehele proces van de keten verzorgt van zaadje tot gesneden groenten kant en klaar in een zak bij u in de supermarkt. Zo is Hessing een van de vele foodbedrijven waar de specialistische diensten van Kornuyt optimaal tot zijn recht komen.

Nature’s Finest

Door meer waarde uit minder afval te halen en door het verminderen van restafval in het dagelijkse leven streeft Nature’s Finest naar een schoner en duurzamer Nederland.

Kunststofvloer Huijbregts

Geen zorgen meer om de vloer voor de korte en lange termijn. Dat was de wens van de opdrachtgever Huijbregts Groep. Kornuyt heeft in de nieuwe productiehallen polyurethaan cementvloeren en gewapende epoxy vloeren aangebracht.

Polyurethaan Vloer Bij Poultry

In de vriescel van Van der Linden Poultry te Beringe renoveerde chemiespecialist Kornuyt onlangs de betonvloer. De zwaarbelaste constructie was in erg slechte staat, waardoor schoonhouden amper meer mogelijk was. Medewerkers van Kornuyt uit Helmond hebben de bestaande vloer grondig bewerkt, waarna een nieuwe polyurethaan vloer is toegepast.

Ucrete Vloer Bij Mora

Jaarlijks besteedt Rob Coumans, hoofd technische dienst bij Mora Productie, naar eigen zeggen een aanzienlijk bedrag aan het zorgvuldig onderhouden van de productiehal in Maastricht.

Preferred Applicator BASF

Kornuyt is opgericht in 1978 en gebruikt al lange tijd producten van BASF Master Builder Solutions. BASF is één van onze belangrijkste leveranciers van bouwchemische materialen. Wij delen u met trots mede dat Kornuyt benoemd is tot Preferred Applicator in ucrete vloersystemen en polymeer vloersystemen.