Kornuyt Preferred Applicator bij BASF

Kornuyt is opgericht in 1978 en gebruikt al lange tijd producten van BASF Master Builder Solutions. BASF is één van onze belangrijkste leveranciers van bouwchemische materialen. Wij delen u met trots mede dat Kornuyt benoemd is tot Preferred Applicator in ucrete vloersystemen en polymeer vloersystemen.

Er zijn niet veel bedrijven in Nederland die voor deze samenwerking in aanmerking komen, wij voelen ons dan ook zeer vereerd dat het Duitse BASF met ons deze samenwerking aan wilde gaan.

Certificaat BASF

U kunt hier het officiële BASF certificaat downloaden en bekijken.

Kunststofvloeren die zijn opgebouwd uit hoogwaardige grondstoffen vereisen een deskundige applicatie en afwerking. Wij van Kornuyt zijn er trots op dat BASF Nederland ons heeft aangewezen als preferred & approved applicator en kijken uit naar verdere toekomstige samenwerking met BASF Master Builder Solutions en u als klant.

Het certificaat, toegekend volgens kwaliteit- en milieumanagement zorgsysteem EN ISO 9001 – EN ISO 14001 en beschreven in de procedure SP 60-07-31 van BASF BCC CV, Business Benelux.

Extra zekerheid

Het grootste voordeel voor u dat wij approved applicator zijn is de verbeterde garantieregeling. Wij leveren sowieso een goede garantieregeling maar u heeft met de samenwerking van ons en BASF een extra zekerheid. Wij kunnen nu namelijk samen met deze partij een systeemgarantie verstrekken. Zowel Kornuyt als BASF is hierbij gezamenlijk en afzonderlijk verantwoordelijk voor herlevering van het vloersysteem als deze niet blijkt te voldoen.

ucretevloeren3