Vloeistofdichte Vloeren

Vloeistofdichte vloeren zijn ideaal voor wasstraten, chemische bedrijfshallen, magazijnen, garage bedrijven en wasstraten.

VLOEISTOFDICHT

Dit zorgt voor geen naden of kieren in de vloeren. Ook absorbeert het geen vloeistof. De vloer blijft daardoor altijd droog.

ZWAAR BELASTBAAR

Door grote trucks en machines.

ANTI-SLIP

Hiermee maak je gladde vloeren veilig zonder een nieuwe vloer aan te schaffen.

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT

Ons onderscheidend vermogen zit in deskundigheid, betrouwbaarheid en een goed stukje werk.

Waterdichte vloer

Als u niet beschikt over een vloeistofdichte vloer, kunt u in de problemen komen. Mogelijk voldoet u dan niet aan de voorgeschreven eisen van de HACCP, dit begrip wordt in het volgende kopje uitgelegd. Daarnaast zal een vloer die niet waterdicht is, en dus ook niet geschikt, beschadigingen.

83%

Tevredenheid

79%

Duurzaamheid

87%

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

vloeistofdicht

Vloeistofdichte vloeren – HACCP

Alle ondernemingen die eet- en drinkwaren voor mens of dier bereiden, verwerken, behandelen of vervoeren moeten veilig met voedsel omgaan. U moet dan volgens de HACCP richtlijnen werken. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en deze wetgeving benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces.

Kornuyt neemt die gevaren weg door het aanbrengen van gietvloeren die een afwerking vormen met de volgende eigenschappen:

  • Goed reinigbaar/onderhoudsvriendelijk
  • Bacterie- en schimmelwerend
  • Slijtvast
  • Niet absorberend
  • Vloeistofdicht
  • Antislip coating mogelijk

vloeistofdicht1

Certificering vloeistofdichte vloer

Na het aanbrengen komt een geaccrediteerde inspecteur de vloeistofdichte vloer of voorziening keuren en bij goedkeuring ontvangt u een certificaat dat uw gietvloer vloeistofdicht is. Naast het aanbrengen van een vloeistofdichte vloer kan Kornuyt u ook van dienst zijn voor het uitvoeren van details of vloerbeschadigingen om zo uw vloer te kunnen voorzien van een certificaat vloeistofdichte voorziening.

Indien de vloer wordt gekeurd op vloeistofdichtheid betreft dit niet slechts de coating, gietvloer of troffelvloer, maar ook vele project gerichte details zoals voegaansluitingen rondom vloervelden, opstanden, opvangbakken, putjes etc. evenals waterdorpels en een bepaalde hoogte van (holle) plinten.

Wanneer uw vloer gekeurd wordt als onvoldoende vloeistofdicht heeft Kornuyt de expertise en middelen in huis om uw vloer vloeistofdicht te maken. Zo zorgt Kornuyt ervoor dat u het certificaat Verklaring Vloeistofdichte Voorziening ontvangt.

vloeistofdicht2