Onderhoud en reiniging van de gietvloeren van Kornuyt is betrekkelijk eenvoudig. Op deze pagina kunt u de gewenste onderhoudsmiddelen bestellen voor uw gietvloer. Uw gietvloer kan streeploos gereinigd kan worden omdat deze onderhoudsmiddelen zeepvrij zijn. Ook bieden we de ideale scrubbers en microvezeldoeken aan voor uw dagelijks onderhoud van de vloer.

Let op: gebruik bij het schoonmaken van een gietvloer géén schuursponsje of agressieve reiniger. Voor meer tips verwijzen wij u naar ons blog artikel over schoonmaken en onderhouden van een gietvloer.

onderhoudgietvloer

Bestellen

Voor een normale en intensieve reiniging bij gietvloeren kunt u gebruik maken van een door ons aanbevolen vloerreiniger; Remmers Grondige Reiniger . Deze zijn telefonisch te bestellen via: 0492-534596.

Compleet schoonmaakpakket

Met het complete schoonmaakpakket voor gietvloeren heeft Kornuyt een snelle en vooral efficiënte manier ontwikkeld om uw vloersysteem te onderhouden. Onze set is voorzien op een volledig reinigingsproces van stof wissen tot grondig en streeploos reinigen. Dit alles dankzij de perfecte combinatie van kwalitatieve tools en de juiste producten om uw gietvloer zowel te onderhouden als te beschermen. U kunt uw producten op afspraak ophalen in onze showroom, of laten bezorgen bij u thuis. Bel voor meer informatie over ons complete schoonmaakpakket.