Vloeren

Vloeren zijn uiteraard een onmisbaar gegeven in ieder gebouw. Het is van groot belang dat uw vloer er op en top bij ligt. Een beschadigde of een verouderde vloer kan de productie remmen. Daarnaast is uw pand het visitekaartje van uw bedrijf, daar wilt u toch een perfecte vloer in hebben? Vloerenbedrijf Kornuyt is een specialist in het aanbrengen van verschillende soorten vloeren, vervaardigd uit 2- of meer componenten epoxy- of polyurethaanharsen. Voordat de vloer aangebracht kan worden moet een aantal dingen in acht worden genomen zoals mechanische en chemische belasting.

Vloeren assortiment

Kornuyt biedt u verschillende duurzame vloeren met een breed assortiment aan opties;

Eigenschappen

Maar ook onderwerpen als duurzaamheid, vloeistofdichtheid, antislip eigenschappen en hygiëne komen uiteraard aan bod. Samen met de klant kunnen nog de persoonlijke wensen over het uiterlijk van de vloer besproken worden of bijvoorbeeld het frezen van vloerverwarming waarbij rekening wordt gehouden met uw huidige ondergrond.

vloeren2

Kwaliteit gegarandeerd

Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in de wereld van vastgoedonderhoud en bezitten zodoende over meer dan genoeg ervaring en vakmanschap. Daarnaast werken wij samen met verschillende leveranciers waardoor wij met kwalitatief hoogwaardige materialen kunnen werken.

Prijs gietvloer

Gebruik de prijsindicatie tool van Kornuyt om binnen één minuut een vrijblijvende indicatieprijs te krijgen.

Wat kost een gietvloer? Met deze tool kunt u aangeven van welke vloer, met bijbehorende specificaties, u de indicatieprijs wilt weten. Op deze manier kunt u gemakkelijk, via internet, achterhalen hoe duur uw ideale vloer ongeveer zal zijn.

vloeren1