Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn bij uitstek geschikt op locaties waar de vloeren zwaar belast zullen worden. De troffelvloer kan erg goed tegen een stootje en is daarbij ook vloeistofdicht als deze dicht geseald wordt. Dankzij de laagdikte van ca 5 mm zijn deze troffelvloeren nagenoeg onverwoestbaar. Troffelvloeren komen dan ook vaak voor in bakkerijen, werkplaatsen, fitnessruimtes en bij allerlei zware industrieën.

HYGIËNISCH

Makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Ook absorbeert de vloer geen vuil/vocht.

VLOEISTOFDICHT

Dit zorgt voor geen naden of kieren in de vloeren. Ook absorbeert het geen vloeistof. De vloer blijft daardoor altijd droog.

MECHANISCH BELASTBAAR

Bestand tegen zware voertuigen en productiemachines.

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT

Ons onderscheidend vermogen zit in deskundigheid, betrouwbaarheid en een goed stukje werk.

Aanbrengen troffelvloer

Een troffelvloer bestaat, net als andere kunststof vloersystemen, uit meerdere lagen. Het aanbrengen van een troffelvloer systeem bestaat uit minimaal 3 lagen. Na het reinigen van de bestaande ondergrond wordt een epoxy primer aangebracht. Na tijdelijk drogen van de primer kan de troffelvloer aangebracht worden. Het materiaal bestaat veelal uit een epoxyhars vermengd met een, door vuur gedroogd, kwartszand.

De verhouding is over het algemeen 1:10 tot 1:12. Alle lagen worden tijdens de eindafwerking geseald en afgelakt in een zijdeglans of matlak. Dit alles zorgt ervoor dat de troffelvloer er niet alleen netjes uitziet, maar daarbij ook enorm sterk is.

83%

Tevredenheid

79%

Duurzaamheid

87%

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

troffelvloeren1

Voordelen troffelvloer

De troffelvloer voldoet aan alle HACCP normen. Dit zorgt ervoor dat deze vloer voor vele branches en toepassingen een zeer geschikte vloer is. Het voordeel van een troffelvloer is dat deze weinig beperkingen heeft in de aan te brengen laagdikte. Zo komen alle voordelen het beste tot zijn recht wanneer de bestaande ondervloer veel oneffenheden vertoond. Zo kan een troffelvloer tot nagenoeg 1 mm. Worden uitgewerkt.

Wanneer er plaatselijk gaten of grove oneffenheden zijn geeft dit geen problemen omdat er voor de aan te brengen laagdikte geen maximum geld ten opzichte van vele andere vloersystemen. Ook de kleurstelling heeft geen beperkingen en kan in elke gewenste kleur geleverd worden.

Hoofdzakelijk voor bedrijven

De troffelvloer is niet alleen geschikt voor bedrijven en industrieën, maar komt tegenwoordig ook steeds vaker voor bij de particulier. Deze vloer is naadloos en ziet er dus erg netjes uit, ook in een woning. Daarnaast beschikt de vloer over een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

troffelvloer2