Prijs vloercoating: al geruime tijd hebben wij u de prijsindicatietool gepresenteerd voor het berekenen van de prijs van verschillende kunststofvloeren. Naast deze prijsberekening voor vloeren hebben wij ook een indicatieprijs berekening tool voor diverse soorten coatings. Binnen deze applicatie zijn de volgende coatings opgenomen: polyurethaan coating, epoxy coating, nano coating, zwembadcoating, anti-graffiti coating, vloercoating, impregnerende coating, spuitcoating en wandcoating opgenomen.

U kunt net als met de vloerprijs applicatie met deze applicatie vrijblijvend, gratis gemakkelijk en vrijblijvend een prijs berekenen voor de coating naar uw wens.

onderhoudgietvloer

Aanvraag prijs coating

Veel bedrijven vinden het moeilijk om hun prijs van vloeren en coatings zomaar op de website te plaatsen. Wij willen daarentegen transparant en open zijn tegen onze klanten, ze krijgen ten slotte ook een eerlijke prijs van ons.

Wanneer u de tool heeft ingevuld en een indicatieprijs krijgt die voor u interessant is, kunt u meteen, zonder nog een keer alle gegevens in te vullen, een offerte bij ons aanvragen. Wanneer u namelijk de offerte aanvraagt worden de gegevens die u eerder heeft ingevuld automatisch meegestuurd. Wanneer wij extra gegevens of informatie (denk aan foto’s van de situatie) nodig hebben om tot een definitieve prijs te komen, nemen wij, voordat we de offerte op te sturen, contact met u op via email of per telefoon.

Dus waar wacht u nog op? Probeer nu gratis de coating (vloer) prijs tool.

Wanneer u nog vragen heeft na het lezen van dit artikel of als u hulp nodig heeft bij het invullen van de tool in dan kunt u altijd contact met ons opnemen.