UCRETE-vloeren

Ucrete vloeren, dan bent u op zoek naar een oersterke gietvloer die tegen allerlei extreme omstandigheden bestand is en daarnaast ook nog eens een zeer lange levensduur heeft. De Ucrete vloer wordt door sommigen, waaronder wijzelf, zelfs omschreven als de sterkste vloer in zijn klasse! Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het aanbrengen van Ucrete vloersystemen.

De Ucrete vloer werd veertig jaar geleden ontwikkeld als hoogchemisch resistente vloer en wordt vanaf dat moment in de chemische industrie en de voedingsmiddelen industrie (foodindustrie) toegepast, vanwege de vloeistofdichte eigenschappen. Tegenwoordig wordt de Ucrete vloer in ontzettend veel branches aangebracht.

OERSTERK

's Werelds sterkste vloer. Bij uitstek geschikt voor zware petrochemische industrie en de levensmiddelen (food) industrie.

RESISTENT

6 mm dikte is bestand tot een temp van 80˚C, bij 9 mm dikte is dit maar liefst 120˚C.

LANGE LEVENSDUUR

UCRETE vloersystemen zijn na twintig tot dertig jaar in een agressieve omgeving nog steeds in gebruik.

SNELLE VERHARDING

Ons onderscheidend vermogen zit in deskundigheid, betrouwbaarheid en een goed stukje werk.

Kernmerken Ucrete vloer

  • Kan op vochtig en op nieuw beton worden aangebracht van ongeveer 7 dagen oud
  • Snelle verharding, betreedbaar na 12 uur en volledige ingebruikname na slechts 48 uur
  • Beschikbaar in anti-statische en decoratieve uitvoeringen in diverse kleurencombinaties
  • Bestand tegen temperaturen van -40°C tot +130°C , geen onthechting na herhaalde grote temperaturen
  • Bestand tegen impact, zelfs in koelruimtes bij vriestemperaturen
  • Resistent tegen een groot aantal oplosmiddelen en chemicaliën
  • Gemakkelijk te reinigen met detergenten en stoom
  • Stofwerend en naadloos
83%

Tevredenheid

79%

Duurzaamheid

87%

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

ucretevloeren1

Toepassingen Ucrete vloeren

U kunt hierbij denken aan de volgende toepassingsgebieden: bakkerijen, wasstraten, horeca, zuivel-, dranken-, farmaceutische- en chemische industrie. De vloer wordt zowel in de nieuwbouw als in renovatieprojecten aangebracht.

De Ucrete vloer is een zwaar belastbaar polyurethaanhars-cementsysteem. De Ucrete vloer is inert en heeft een gesloten structuur. De samenstelling en opbouw van deze vloeren zorgen ervoor dat deze blootgesteld kan worden aan temperaturen van meer dan 130°C. Vergelijk dit maar eens met overige kunsthars vloeren, deze lopen al flinke beschadigingen op bij temperaturen van 50°C tot 60°C.

Ucrete vloer van Kornuyt

Omdat Kornuyt een preffered applicator is van BASF, leverancier van bouwchemische materialen, kunnen wij als één van de weinige applicatiebedrijven binnen Nederland diverse Ucrete vloersystemen aanbrengen.

Doordat wij preffered applicator van BASF zijn kunt u er zeker van zijn dat er kwaliteit geleverd wordt en dat u kunt rekenen op een eerlijke garantieregeling. Meer informatie over onze samenwerking met BASF kunt u vinden op deze pagina.

ucretevloeren2

Oersterk

Naast dat deze vloeren tegen extreem hoge temperaturen bestand zijn, kunnen Ucrete vloeren ook tegen enorm veel chemicaliën. U kunt hierbij denken aan organische zuren en aan oplosmiddelen. De Ucrete vloer bevordert de groei van schimmels en bacteriën niet. Vanwege bovenstaande eigenschappen worden deze vloeren ook wel ‘voegloze keramische tegelwerken’ genoemd.

Ucrete vloeren kunnen zeer lange tijd in goede staat blijven liggen. Veel van deze Ucrete vloersystemen zijn na twintig tot dertig jaar in een agressieve omgeving nog steeds in gebruik. Kiest u voor een vloer van een mindere kwaliteit, dan heeft u de kans dat u deze na een aantal jaar moet laten repareren of zelfs moet laten vervangen.

Antistatisch

De antistatische vloeren zorgen ervoor dat er weerstand geboden wordt tegen chemische stoffen en oplosmiddelen. Dit is een sterke eigenschap van het Ucrete vloersysteem omdat vloeren over het algemeen vaak aan chemische stoffen en aan oplosmiddelen blootgesteld worden.

Daarnaast beschikt deze vloer over statische geleidende eigenschappen om ongewenste statische elektriciteit te verspreiden. Daarnaast vergt de Ucrete vloer weinig onderhoud en wanneer er toch onderhoud nodig is, is dit gemakkelijk door u zelf uit te voeren.

ucretevloeren3

Merkbladen

Ucrete DP is een vloerafwerking die gebaseerd is op het unieke HD polyurethaan kunststof technologie met een buitengewone weerstand tegen extreme temperaturen, mechanische belasting en agressieve chemicaliën.

Ucrete MF is een industriële vloerafwerking gebaseerd op het unieke Heavy Duty polyurethaanhars technologie met een fenomenale weerstand tegen zware belasting, solventen en agressieve chemicaliën. Ucrete IF is een gladde vloerafwerking en is geschikt voor hygiënische en droge omgevingen.

Ucrete DP is een vloerafwerking gebaseerd op het unieke HD polyurethaan hars systeem met buitengewone weerstand tegen zware impact, temperaturen tot 150°C en agressieve chemicaliën.

ucretevloeren4