Anti-Wildplak Coating

Veel schakelkasten, deuren, glasbakken e.d. worden illegaal volgeplakt met affiches. Hierdoor ontstaat een verloedering van het straatbeeld. Ook kunnen bijvoorbeeld ventilatieroosters verstopt raken met alle gevolgen van dien. Met een anti-wildplak coating voorkomt u dit! De anti-wildplak coating die wij gebruiken heeft een boomschorsstructuur waardoor de affiches niet plakken. De behandelde kasten zijn voortaan veilig tegen wildplakkers.

KOSTENBESPAREND

Kosten worden bespaard bij onderhoud van de objecten.

ECONOMISCH

Verzorgd een goed straatbeeld en daarom goed voor de economische uitstraling.

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT

Ons onderscheidend vermogen zit in deskundigheid, betrouwbaarheid en een goed stukje werk.

KLEUREN

Leverbaar in verschillende kleuren.

Voordelen anti wildplak coating

Voordelen van de anti wildplak coating:

  • Ontmoedigt wildplakkers
  • Minder vandalismegevoelig
  • Vermindert ergernis bij monteurs
  • Kostenbesparend
  • Verzorgd straatbeeld is goed voor de economische uitstraling

83%

Tevredenheid

79%

Duurzaamheid

87%

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

wildplakcoating1

Hoe werkt anti-wildplak coating?

Hoe werkt het? Eerst wordt de ondergrond gereinigd. Het aanbrengen van deze anti wildplak coating is zeer specialistisch werk en dit wordt alleen gedaan door deskundig en opgeleid personeel. Na het aanbrengen van een primer wordt een duurzame coating aangebracht.

Door de boomschorsachtige structuur van de coating worden de plakkers dusdanig ontmoedigd dat zij het voorwerp niet volplakken. Het coatingsysteem kan overigens in vrijwel elke RAL-kleur worden opgeleverd. Omdat het Anti-Wildplak Systeem wordt afgewerkt met een duurzame polyurethaanlak is ook verwijdering van graffiti eenvoudiger en daardoor kostenbesparend.

Anti-graffiti coating

Een anti-wildplak behandeling kan tevens worden voorzien van een anti-graffiti behandeling (meerprijs). Het aanbrengen van graffiti wordt ontmoedigd door de grove structuur van de kast. Tevens zorgt deze toplaag van de coating ervoor dat eventuele graffiti slecht hecht en eenvoudig te verwijderen is.

wildplakcoating2

Voorkom wildplakken

Door het toepassen van een speciale primer blijft de anti-wildplak coating goed hechten aan diverse soorten materialen. Zelfs moeilijke ondergronden als kunststof, glas of rvs zorgen niet voor problemen.

De anti- wildplak coating zorgt voor een soort granol structuur op de buitenzijde. Deze granol structuur wordt behaald wanneer de pasteuze coating doorgerold wordt met een structuurroller. Hiermee wordt het beplakken onmogelijk gemaakt en is uw kast veilig en bestand tegen wildplakkers.

De anti-wildplak coating kan in vrijwel elke RAL-kleur worden aangebracht. Het aanbrengen wordt door specifiek opgeleide medewerkers aangebracht. Dit kan tijdens de productie van de schakelkast maar natuurlijk ook op locatie.

wildplakcoating3