Balkonrenovatie

Balkonrenovatie nodig? Balkons en galerijen zijn kwetsbare gedeeltes van een pand. Balkons en galerijen zijn kwetsbaarder dan andere constructies doordat de natuur er meer invloed op uit kan oefenen. Soms is er balkonrenovatie nodig. Balkons en galerijen vertonen dan ook vaak beschadigingen. Deze beschadigingen ogen niet mooi en verzwakken daarnaast de constructie. De oplossing is in deze gevallen balkonrenovatie. Kiest u voor balkon renovatie, dan wordt uw balkon of galerij, in haar oude staat herstelt en behouden voor de toekomst.

DUURZAAM

Slim en effectief te werk gaan.

BETROUWBAAR

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring.

SERVICE

Persoonlijke aandacht en klantgericht.

Tijdig ingrijpen

Wanneer is balkonrenovatie nodig? Gebreken die geregeld voorkomen bij balkonrenovatie zijn:

  • Verf dat afbladdert
  • Beton dat afbrokkelt
  • Stalactietvorming vanwege scheuren waar kalk uit stroomt
  • Schollen in het betonoppervlak door roestende bewapening

Deze beschadigingen zien er niet alleen lelijk uit, maar kunnen ook voor een gevaarlijke situatie zorgen. Tijdig ingrijpen, en een balkonrenovatie uit laten voeren, is eigenlijk een pre.

83%

Tevredenheid

79%

Duurzaamheid

87%

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

balkonrenovatie2

Balkonrenovatie inspectie

Mochten er zich problemen voordoen aan uw balkon, of wilt u voor de zekerheid een inspectie laten uitvoeren, kunt u altijd bij ons terecht. We beginnen met een grondige analyse van de situatie en zorgen vervolgens voor een balkon renovatie op maat.

De balkonrenovatie kan een enkele reparatie zijn, maar kan ook een serie van verschillende reparaties zijn. We gaan hierbij duurzaam en preventief te werk. Dit wil zeggen dat we er zorg voor dragen dat de door ons opgeleverde reparatie lang mee zal gaan.

Omdat elk balkon of galerij anders is opgebouwd en op een andere manier beschadigd kan zijn, zijn de mogelijkheden van balkonrenovatie legio. We hebben hiervoor een scala aan onderhoudsdiensten en materialen paraat om elke vorm van balkonrenovatie uit te voeren.

balkonrenovatie3

Renoveren van uw balkon

De reparatiematerialen van Kornuyt, gebruikt voor de vloerrenovatie, zijn zeer breed toepasbaar. De gebruikte materialen kunnen opgebouwd zijn uit cementgebonden producten, maar ook uit epoxy of polyurethaan (cement). Dankzij de opbouw van de materialen leveren deze de volgende voordelen op:

balkonrenovatie4