Gietvloeren

Gietvloeren zijn een perfecte keuze. Doordat een gietvloer bestaan uit polyurethaan (PU), is de vloer niet hard en koud, maar veerkrachtig en passend in elk interieur. Kornuyt is specialist in het aanleggen van diverse PU gietvloeren. Voordat de vloer kan worden aangelegd, moeten er een aantal zaken duidelijk in kaart worden gebracht; persoonlijke wensen en eisen, technische aspecten, machinebelasting, hygiëne, etc.

NAADLOOS

Geen scheuren of gleuven in de vloer. Hierdoor krijgt u een strakke en vlakke vloer.

HYGIËNISCH

Makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Ook absorbeert de vloer geen vuil/vocht.

STIJLVOL

Strak vloeren systeem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien.

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT

Ons onderscheidend vermogen zit in deskundigheid, betrouwbaarheid en een goed stukje werk.

Kernmerken gietvloer

Bedrijfsvloeren wordt vaak geplaatst in ruimten als:

  • Zeer korte droogtijd
  • Zwaar belastbaar, geschikt als bedrijfsvloer
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Stofvrij
  • Veilig
  • Kleurecht
  • Leverbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties
83%

Tevredenheid

79%

Duurzaamheid

87%

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

gietvloer1

Gietvloer als bedrijfsvloer

Kortom, de gietvloer is perfect inzetbaar als bedrijfsvloer. Door de uitgebreide keuze is het belangrijk om te kijken welk type vloer het beste bij u en uw bedrijf past. De vloeren kunnen in goed overleg helemaal naar uw eigen wens worden ingevuld.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een eigen design, foto, logo of naam in de gietvloer te laten verwerken. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren en kleurcombinaties.

Advies op maat

Kornuyt begrijpt dat het vinden van de juiste gietvloer geen eenvoudige opgave is. Onze medewerkers staan daarom klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Op afspraak kunt u terecht in onze showroom, waar u een aantal monsters van gietvloeren kunt bekijken. Uw ervaring delen met betrokkenen? Het is mogelijk om van een aantal van onze vloeren monsters opgestuurd te krijgen.

gietvloer2

Assortiment

Epoxy gietvloeren

De Epoxy gietvloer is zeer geschikt voor industriële doeleinden. Denk aan fabrieks- en productiehallen, werkplaatsen en magazijnen. De vloer is in staat om zware machines te dragen, is chemisch belastbaar, vloeistofdicht en hygiënisch.

PU gietvloeren, de groene vloer

Kornuyt vindt MVO, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Daarom is de Polyurethaan gietvloer, ook wel de groene vloer genoemd, ontwikkeld. Tijdens het produceren van deze vloer wordt de CO2-uitstoot beperkt. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, het comfort en het uiterlijk van de vloer.

Betonlook

Deze vloeren zijn heel natuurlijk van uiterlijk en hebben een gemêleerd effect. Daardoor ziet de vloer er stoer en robuust uit. De vloer ziet er dan misschien wel uit als beton, is niet koud en ruw. De vloer is comfortabel, zeer onderhoudsvriendelijk en dus gemakkelijk te reinigen en als laatste voelt de vloer ook nog warm aan. de betonlook gietvloer is bijzonder geschikt voor woningen, showrooms, winkels en kantoorpanden.

gietvloer3