Polyurethaan Vloer Bij Poultry

In de vriescel van Van der Linden Poultry te Beringe renoveerde chemiespecialist Kornuyt onlangs de betonvloer. De zwaarbelaste constructie was in erg slechte staat, waardoor schoonhouden amper meer mogelijk was. Medewerkers van Kornuyt uit Helmond hebben de bestaande vloer grondig bewerkt, waarna een nieuwe polyurethaan vloer is toegepast.

Betonvloer

Serge van Kornuyt uit Helmond is duidelijk over de staat van de vloer die hij aantrof voor de werkzaamheden. “Er lag een ontzettend slechte beton vloer waar echt iets aan moest worden gedaan”, vertelt Serge. In de vriescel van Van der Linden Poultry rijden voortdurend zwaarbeladen steekkarretjes, reachtrucks en pallettrucks.

De belasting is zwaar en dat gecombineerd met de Siberische temperaturen – de thermometer geeft ver beneden 0 °C aan – maakt dat de vloer tegen een stootje moet kunnen.

“Er zaten gaten, oneffenheden en scheuren in de constructie”, vervolgt Serge Kornuyt. “Daardoor was het oppervlak ook niet meer schoon te houden. Kortom, er lag een mooie uitdaging voor ons in die vriescel.”

Allereerst heeft de renovatie- en coatingspecialist de vloer grondig gereinigd onder hoge druk met warm water. “Vooral om het oppervlak helemaal schoon te krijgen

Het volledige artikel over het plaatsen van deze PU vloer kunt u hier bekijken.

epoxy4