PMMA vloeren

PMMA wat staat voor polymethylmethacrylaat, is een thermohardende hars en wordt gebruikt voor kunstharsgebonden vloersystemen. PMMA vloeren hebben een unieke eigenschap.

VLOEISTOFDICHT
Dit zorgt voor geen naden of kieren in de vloeren. Ook absorbeert het geen vloeistof. De vloer blijft daardoor altijd droog.
ANTI-SLIP
Hiermee maak je gladde vloeren veilig zonder een nieuwe vloer aan te schaffen.
TEMPERATUUR
De vloeren zijn bestand tussen temperaturen van -40 ºC tot +120 ºC, er kunnen verschillende processen op uitgevoerd worden.
PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT
Ons onderscheidend vermogen zit in deskundigheid, betrouwbaarheid en een goed stukje werk.

PMMA vloeren

Deze vloeren hebben namelijk een droogtijd van slechts twee uur, wat ongelofelijk kort is. De korte droogtijd brengt voor u vele voordelen met zich mee. Hierdoor wordt namelijk de stilstand in productiehallen tot een minimum beperkt.

U kunt snel weer uw gebruikelijke werkzaamheden oppakken waardoor u zo min mogelijk en binnen no time weer volledige draaiende bent. Wij merken dat de PMMA vloeren veel gevraagd worden door bakkerijen, slagerijen en sanitaire gebouwen.

De PMMA vloer is een ingestrooide mortelvloer die wordt aangebracht in diktes tussen de 3 en 4 mm. De dikte is geheel afhankelijk van de ondergrond. De vloer bestaat uit een gekleurd fijn zand, gebonden door de PMMA hars. De PMMA hars wordt verkregen door polymerisatie van esters van acrylzuur of methacrylzuur of combinaties daarvan.

Tevredenheid

Duurzaamheid

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

Voordelen PMMA vloer

Deze samenstelling zorgt ervoor dat de PMMA vloer de volgende voordelen bezit:

  • De PPMA vloer heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën en reinigingsmiddelen
  • Is zeer viskeus, dat wil zeggen zeer vloeibaar. Hierdoor is het snel aan te brengen
  • Zeer UV-resistent
  • Is zeer snel drogend
  • Bestand tegen water

Wij brengen de PMMA vloer meestal zo aan dat deze deels doorgetrokken is over de muren. Hierdoor ontstaat een goede waterdichting en is de hoek tussen de muur en de vloer goed schoon te maken. De vloer voldoet dan ook aan alle eisen die gesteld worden voor de HACCP certificering. Dit alles maakt deze vloer tot een zeer goede keuze.

Wellicht ook interresant

Direct een offerte aanvragen?OFFERTE AANVRAGEN